Valuta : 
Home  >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid op het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van informatie over u in verband met uw gebruik van onze diensten, met inbegrip van die worden aangeboden via onze websites, e-mails, en mobiele toepassingen (gezamenlijk de "Service").
1. De informatie die wij verzamelen en hoe we die gebruiken
We kunnen verzamelen en opslaan van informatie over u wanneer u de service gebruikt. We gebruiken de informatie om uw verzoeken te voldoen, zorgen voor de Services-functionaliteit, het verbeteren van de dienstverlening kwaliteit, de feestvreugde, spoor gebruik van de service, feedback te geven aan derden bedrijven die zijn genoteerd op de dienst, geven relevante advertenties, de markt van de dienst, te voorzien in klantenondersteuning, bericht dat u een back-up van onze systemen en zorgen voor herstel na een ramp verbeteren van de beveiliging van de dienst, en voldoen aan wettelijke verplichtingen.
Onder de informatie die we verzamelen, let op:
Account Informatie: Als u een account aan te maken, kunnen we opslaan en gebruik maken van uw volledige naam, e-mailadres, postcode en andere informatie die u voorzien van uw account, zoals uw geslacht en geboortedatum. Uw voornaam en initiaal, evenals een foto die u door het registratieproces in te dienen, zullen openbaar worden weergegeven als onderdeel van uw account profiel. U kunt een deel van de informatie gekoppeld aan uw account hier aan te passen. Als u van mening bent dat iemand een onbevoegde account aangemaakt beeltenis van u of uw gelijkenis, kunt u de verwijdering aanvragen door te markeren.
Openbare Inhoud: De informatie die u een bijdrage leveren via de Service is bedoeld voor publieke consumptie, met inbegrip van uw recensies, tips, foto's, video's, check-ins, opmerkingen, voorkeuren, Talk berichten, Evenementen, bookmarks, vrienden, lijsten, complimenten, en rekening profiel. We kunnen deze informatie weer te geven via de Service, te delen met het bedrijfsleven, en verder verspreiden onder een breder publiek door middel van websites van derden en diensten.
Contactpersonen: U kunt uw vrienden uitnodigen om de Dienst deelnemen door ons te voorzien van hun contactgegevens, of door ons toegang tot uw contacten van uw computer, mobiele telefoon, of sites van derden om te selecteren welke vrienden die u wilt uitnodigen. Als u ons in staat stellen om toegang te krijgen tot uw contacten, kunnen we die informatie aan lang genoeg om uw uitnodigingen te verwerken te zenden.
Communicatie: Wanneer u zich aanmeldt voor een account of gebruik maken van bepaalde functies, u kiest om berichten van andere gebruikers, bedrijven ontvangen. U kunt een aantal van uw messaging-voorkeuren te beheren hier, maar let op dat je niet kunt afmelden voor het ontvangen van bepaalde administratieve, transactionele of juridische berichten. Bijvoorbeeld, als je een reservering te maken via de Service, kunnen wij u berichten sturen over uw reservering via de contactgegevens die u verstrekt, met inbegrip van SMS-berichten naar je telefoon. We kunnen ook bijhouden van uw acties naar aanleiding van de berichten die u ontvangt van de dienst, zoals de vraag of u hebt verwijderd, geopend of dergelijke berichten doorgestuurd. Als u berichten uitwisselen met anderen via de Service, mogen we ze op te slaan met het oog op het verwerken en leveren ze, kunt u om ze te beheren, en kunnen we beoordelen en ze openbaar te maken in verband met het onderzoek in verband met de werking en het gebruik van de Dienst. Wij mogen niet berichten die wij van mening zijn verwerpelijk, zoals spam berichten of verzoeken te leveren aan reviews ruil voor een vergoeding. Als u berichten via de Service via een sms-bericht te verzenden of ontvangen, kunnen we telefoonnummers, telefoon vervoerders, en de datum en tijd dat de berichten werden verwerkt in te loggen. Vervoerders kunnen ontvangers kosten voor teksten die zij ontvangen. We kunnen ook informatie die u verstrekt door middel van communicatie met ons, met inbegrip van telefoongesprekken, brieven, e-mails en andere elektronische berichten, of in persoon op te slaan. Als u een vertegenwoordiger van een bedrijf wordt weergegeven, met inbegrip van gebruikers voor Business Owners, kunnen wij contact met u opnemen, ook per telefoon of e-mail, via de contactgegevens die u ons verstrekt, publiek toegankelijk maken, of dat we hebben op record voor uw bedrijf.
Transactionele informatie: Als u een transactie te initiëren via de Service, zoals een reservering of aankoop, kunnen we verzamelen en opslaan van informatie over u, zoals uw naam, telefoonnummer, adres, e-mail, en credit card informatie, alsmede alle andere informatie die u aan ons, om uw transactie te verwerken, communicatie over hen te sturen naar u, en vullen formulieren voor toekomstige transacties. Deze informatie kan worden gedeeld met derden voor dezelfde doeleinden. Wij niet uw persoonlijke gegevens aan derden in het kader van direct marketing van hun diensten aan u bekend te maken, tenzij u eerst instemmen met een dergelijke openbaring. Wanneer je creditcardnummers te dienen, we coderen deze informatie met behulp van standaard technologie. Als je reviews over bedrijven waarmee je transacties via de Service te schrijven, kunnen we publiekelijk tonen het feit dat u transacties met deze bedrijven. Bijvoorbeeld, als u een diner reservering te maken via de Service en schrijf een review over uw ervaring, kunnen wij publiekelijk tonen het feit dat u uw diner reservering heeft gemaakt via de Service.
Activiteit: We kunnen informatie over uw gebruik van de dienst, op te slaan zoals uw zoekactiviteiten, de pagina's die u wilt bekijken, de datum en tijd van uw bezoek, bedrijven u belt met behulp van onze mobiele applicaties, en reserveringen en aankopen die u via de Service. We kunnen ook informatie die uw computer of mobiele apparaat biedt ons in verband met uw gebruik van de dienst, op te slaan zoals uw type browser, het type computer of mobiel apparaat, browser-taal, het IP-adres, mobiele provider, telefoonnummer, unieke apparaat identifier, reclame identifier, locatie (met inbegrip van geolocatie, baken op basis van locatie, en GPS locatie), en verzocht en verwijzende URL's. U kunt in staat zijn om ons gebruik van bepaalde locatiegegevens te weigeren via uw apparaat of browser-instellingen, bijvoorbeeld door het uitschakelen van "Location Services" voor de toepassing in iOS privacy-instellingen.